יום רביעי, 16 במאי 2012

כל סנדוויץ מלך

סנדוויץ נחשב לאחד מצורות האוכל הפופולאריות ביותר בעולם. השם ניתן לו בעקבות הלורד סנדוויץ שמיוחס לו צורת ההכנה של מאכל זה: שתי פרוסות לחם (מכל סוג שתבחרו) שבינהם אפשר להכניס כל דבר עם כל דבר. זה סנדוויץ במיטבו. אז אם אתם מעוניינם לצאת לטיול או לנסיעה ארוכה או שתשבו במטוס שעות רבות הכינו לעצמכם סנדוויץ עשיר וטעים, וזכרו כי סנדוויץ זה לא רק שתי פרוסות עם שוקולד או חמאת בוטנים וריבה. ממש לא. סנדוויץ יכול להיות מלך המאכלים שלכם אם תדעו להכינו כראוי ולא תתייחסו אליו כאל בן חורג של הבישול העולמי.

כריכים או סנדוויצ'ים – מה תבחרו?

כריכים הם השם העברי למה שמכונה בלועזית סנדוויצ'ים. סנדוויצ'ים ניתן להכין מכל סוגי הלחם, עם כל סוגי הבשרים והגבינות, הירקות, פירות, דגים וכל מה שעולה על דעתכם. כריכים הם שם כולל לצורת ההכנה ולא למוצר שממנו מכינים את המאכל. סנדוויצ'ים רבים מוגשים כמאכל גורמה על ידי טובי השפים באולמות הכנסים או באירועי "קוקטייל" שונים ברחבי העולם. כריכים מוגשים כמעט בכל כנס ובכל אירוע ציבורי כשיש צורך בתקרובת טעימה ומהירה. סנדוויצ'ים הם מלך האירועים והכנסים בכל העולם. כריכים הם צורת הכנת אוכל המצוייה כמעט בכל מטבח וכל לאום יש סנדוויצ'ים מיוחדים המשתמשים בחומרים שונים וברטבים שונים כדי לאפיין את הסנדוויץ שלהם מכל היתר.

מה נוסיף לצד הכריכים? פינגר פוד

אין ספור אפשרויות להוסיף לצד הסנדוויצ'ים – ירקות חתוכים, פירות, בורקסינים קטנטנים, מאפים מלוחים וכיוצא באלה. אחת התוספות הפופולאריות ביותר הן פינגר פוד. פינגר פוד הוא שם כולל למאכלים הבאים בגדלים קטנים ולרוב בצורת אצבע. ניתן להוסיף אצבעות תירס, אצבעות דג, סיגרים מרוקאים וכיוצא באלה.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה